Voor wie

TribalBite kookt voor jou!

Voor jouw trainingen en workshops

Voor de deelnemers aan jouw training of workshop kom ik koken op lokatie. Ik gebruik de keuken die ter plekke beschikbaar is en verzorg met liefde het ontbijt,  koffie/thee, lunch en diner. Vooraf overleggen we over de aard van het menu zodat de maaltijden perfect afgestemd zijn op de behoefte van de groep. Als ik er ben geef jij aan wat de etenstijden zijn. Op deze manier ondersteunt TribalBite op een waardevolle manier de training of workshop en zijn de deelnemers en jij heerlijk verzorgd. Je kunt kiezen uit complete verzorging en zelf met de groep helpen door bv tafeldekken en afwassen en alles ertussenin.

 

Op evenementen, festivals en feesten

Ook op bijzondere lokaties verzorgd TribalBite met veel aandacht en plezier feestelijke maaltijden. Ik gebruik de keuken die op lokatie beschikbaar is of we bouwen ter plekke een veldkeuken.

 

Voor een huiselijk familiediner

Thuis in jouw keuken maak ik de maaltijd af zodat alles op en top vers en feestelijk op tafel komt. Een diner of lunch met familie of vrienden is nog nooit zo ontspannen geweest. Feestelijk verwennen gegarandeerd, en als je wilt doe ik natuurlijk ook de afwas =).

 

Freelance kok

Heb je voor jouw trainingscentrum of accomodatie eenmalig, tijdelijk, of regelmatig een kok en/of gastvrouw nodig? En spreken eerlijke, duurzame en betaalbare maaltijden jou aan? Neem contact op over mogelijkheden en beschikbaarheid!