TribalBite & Jetske

Als mens en als kok heb ik mijn wortels stevig in de biologische land en tuinbouw. Na mijn werk in de biologische-landbouw, -kruidenteelt, en -tuinbouw en in eigen natuurvoedingswinkel, lokte het avontuur van de smaak me naar de professionele keuken. Mijn passie voor koken groeide uit haar jasje in de keuken thuis... Ik ging koken op festivals en voor trainingsgroepen en heb me met veel enthousiasme en gretigheid de fijne kneepjes van de grote keuken en het werken met en voor groepen eigen gemaakt. Mijn liefde voor koken, voor mensen, en voor de rijke oogst van moeder aarde hebben hun plaats gevonden in mijn leven: TribalBite werd geboren!!

Mijn levensvisie heeft zich altijd gericht op duurzaamheid en gezonde, pure voeding. Daar waar mijn levensvisie vroeger een uitzondering was, zit ik nu middenin een trend! Mijn liefde en kennis voor en van groenten, kundigheid als kok en mijn overtuiging dat gezond eten belangrijk is en ontzettend lekker kan zijn wordt niet alleen steeds gewoner maar zelfs buitengewoon trendy. Bio is booming. Hoera!